TALIM JARAYONIDA INTERFAOL USULLARDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy ta'limda interaktiv usullarning joriy etilishi va samaradorligini o'rganadi. Guruhli munozaralar, gamifikatsiya va muammolarni hal qilish faoliyatlarini o'z ichiga olgan interaktiv usullar qiziqishni kuchaytiradi va o'quv jarayonini yaxshilaydi. Tadqiqot ushbu usullar talabalarning natijalari va motivatsiyasiga qanday ta'sir qilishini baholaydi.