HOZIRGI KUNDA SUN'IY INTELLEKTNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada sun'iy intellektning hozirgi kundagi asosiy afzalliklari va kamchiliklari tahlil qilinadi. Sun'iy intellektning ishlab chiqarish, tibbiyot va axborot tahlili sohalarida qanday foydali jihatlari borligi ko‘rsatilgan. Shu bilan birga, uning keltirib chiqarishi mumkin bo‘lgan salbiy ta’sirlari, jumladan, ish o‘rinlarining qisqarishi, axloqiy muammolar va texnik nosozliklar muhokama qilingan. Maqola, sun'iy intellekt texnologiyalarini samarali va xavfsiz qo‘llash zaruratiga e’tibor qaratadi.