NOBANK KREDIT TASHKILOTLARI VA MIKROMOLIYALASHTIRISH FAOLIYATI (Modern education and development, 2025)
Mazkur ilmiy maqolada, respublikamizda faoliyat ko’rsatayotgan nobank kredit tashkilotlari, mikromoliyalashtirish faoliyati sohasidagi munosabatlar, mikromoliyalashtirishning huquqiy asosi haqida qisqacha yozib o’tilgan.