OILA PSIXOLOGIYASI VA UNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada oilaviy munosabatlarning inson ruhiyatiga ta’siri tahlil qilinadi. Oilaviy muhitning shaxsiy rivojlanishga, psixologik barqarorlikka va ijtimoiy moslashuvga ta’sirini yoritib beradi. Shuningdek, maqolada oilaviy nizolar, ularning kelib chiqish sabablari va ularni hal etish yo ‘llari muhokama qilinadi. Tadqiqot natijalari asosida oilaviy munosabatarni yaxshilashga qaratilgan tavsiyalar beriladi.