FONETIK USLUBIYATNING ASOSIY TAMOYILLARI VA ADABIY TILDAGI ROLI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada fonetik uslubiyat fanining predmeti, asosiy yo‘nalishlari va fonetik vositalarning uslubiy imkoniyatlari yoritiladi. Uslubiy qatlamda tovushlar, urg‘u, intonatsiya kabi fonetik birliklarning ta’sir doirasi, ularning matn emotsional rangini belgilashdagi roli tahlil qilinadi. Maqola adabiy tildagi fonetik boyliklardan samarali foydalanishni ko‘rsatadi.