FONETIK USLUBIYAT (Modern education and development, 2025)
Ushbu  maqolada  fonetik uslubiyat tushunchasi, turlari va  badiiy  matndagi  o’rni yoritilgan. Til vositalari orasida fonetik uslubiyatning estetik ifoda yaratishdagi ahamiyati hamda adabiy asarlarda muallif  uslubini aniqlashdagi roli tahlil qilingan.