DORIVOR O’SIMLIKLARNING INSON SALOMATLIGIDAGI AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada dorivor o’simliklarning inson salomatligi va tibbiyotdagi ahamiyati hamda dorivor o’simliklarning bazi xususiyatlari xususidagi fikrlar berilgan.