YENGIL ATLITIKANING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Yengil atletika yurish, yugurish, sakrash va uloqtirish kabi mashqlar alohida ahamiyatga ega. Ushbu maqolada yengil atletikaning o‘ziga xosligi haqida so‘z yuritilgan