O’ZBEKISTON RESPUBLIKASI SOLIQ TIZIMI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasining soliq tizimi, uning asosiy turlari, soliq siyosati hamda ma’murchiligi haqida batafsil ma’lumot beriladi. Shuningdek, soliq tizimining dolzarb muammolari va istiqboldagi islohotlar muhokama qilinadi. Soliq tizimining soddalashtirilishi, elektron xizmatlarning joriy etilishi hamda kelajakdagi rejalashtirilgan islohotlarning iqtisodiy ahamiyati yoritilgan.