OLIY TA'LIM MUASSASALARIDA MATEMATIKLARNI, MATEMATIKA OʻQITUVCHILARINI TAYYORLASHDA (Modern education and development, 2025)
Oliy ta'lim muassasalarida matematika fanlar uchun umumiy boʻlgan tushunchalar, operasiyalar, tafakkur shakllari, matematik faoliyat usullari ta'lim soʻnggida umumiy tushunchalar haqida integrativ bilimlarni hosil qilish uchun ularni oʻzaro aloqadorligi, ilmiy fanlararo aloqalarning faktlar darajasidagi aloqalar va fanlararo tushunchaviy aloqalar turlari, modellashtirish va shu sababli matematikani oʻqitish jarayonidagi uzviylikni taminlash haqida so’z boradi