KASB TANLASHDA ZAMON TALABLARIGA RIOYA ETISH HAMDA KASBGA TO’G’RI BAHO BERISH MASALALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada kasb tanlovchilarning istaklari, kasbga to‘g‘ri baho berish va to‘g‘ri tanlay olish, muammo va kamchiliklarni tan ola bilish, tirishqoqlik va matonatli bo‘lish, to‘siq va mashaqqatlarni yengib o‘tish kerakligi va bu bilan bir qatorda boshqa masalalar ham yoritib berilgan.