INGLIZ TILI DARSLARIDA TIBBIY DEONTOLOGIK MADANIYAT KO’NIKMA VA MALAKALARNI RIVOJLANTIRISH ILMIY DIDAKTIK MUAMMO SIFATIDA (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada tibbiy deontologik madaniyat, ko`nikma va malakalrni rovojlantirish haqida fikr yuritilgan.