FIZIKADAN LABORATORIYA MASHG’ULOTLARIGA DASTURIY VOSITALARNI QO’LLASH ORQALI TALABA IJODIY (Modern education and development, 2025)
Maqolada fizikaviy stendlar yoki virtual usulda olingan natijalarga elektron ishlov berish va hisobotini elektron shaklda to’ldirish hamda topshirish jarayonini Borland Delphi 7 muhitida dasturlari  ishlab chiqilgan.