TARBIYASI OG’IR BO'LGAN O’QUVCHILARNING SHAXSI SHAKLLANISHDA MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGLARINING O’RNI VA AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
:“Tarbiyasi ogʻir” bolalar bilan ishlash azaldan dolzarb muammolardan biri hisoblanadi.Mazkur omillarni inkor etmagan holda ushbu muammoning asosiy sabablarni bolaning psixik shakllanishidan ham qidirish mumkin.