“O’QUVCHILARNI IJODKORLIK QOBILIYATINI SHAKLLANTIRISHDA INNOVATSION USULLAR” (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilarning ijodkorlik qobiliyatini shakllantirishda innovatsion pedagogik usullarning ahamiyati tahlil qilingan. Bugungi tez o‘zgarayotgan jamiyatda o‘quvchilarda yangicha fikrlash, muammoga noodatiy yondashuv va estetik tafakkurni rivojlantirish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Muallif interaktiv metodlar, raqamli texnologiyalar, STEAM yondashuvi kabi zamonaviy usullar orqali o‘quvchilarning ijodiy salohiyatini yuksaltirish bo‘yicha shaxsiy kuzatuv va tajribalarini o‘rtoqlashadi. Maqolada innovatsion ta’lim yondashuvlarining samaradorligi, ularni amaliyotga joriy etishdagi muammolar hamda yechimlari haqida fikr yuritilgan.