SAVOD O’RGATISH DARSLARIDA YOZUVGA O’RGATISH USULLARIDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada, savod o‘rgatish darslarida yozuvga o‘rgatish usullaridan foydalanishning ahamiyati, o‘quvchilar duch keladigan muammolar va ularning yechimlari tadqiq qilingan.