TRANSPORT VOSITALARINI QAYTA JIHOZLASHDA YOʻL-TRANSPORT HODISALARIGA OLIB KELUVCHI OMILLARNI OLDINI OLISH (Modern education and development, 2025)
Qayta jihozlangan transport vositalari bilan sodir boʻlgan yoʻl-transport hodisalari (YTH) statistikasi va ularning sabablari haqida ma’lumotlar yoritilgan.