MUSTAQILLIKDAN KEYINGI YILLARDA TURIZMNI RIVOJLANTIRISH UCHUN QABUL QILINGAN QONUN, FARMON VA ULARNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi mustaqillikka erishganidan so‘ng hukumat tomonidan turizmni rivojlantirish va uni har-tomondan qo‘llab-quvvatlash uchun Prizident tomonidan qabul qilingan qonunlar farmonlar va hukumat tomonidan amalga oshirilgan ishlar bayon qilinadi.