IJODIY TAFAKKUR SHAKLLANISHIDA LUG‘ATLARNING O‘RNI VA AXAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Har qanday shaxsning aqliy taraqqiyoti darajasi ilmiy yoki (bugungi kunda fan bilan uzviy bog‘liq bo‘lgan) texnikaviy bilimi, ijodiy, kreativ fikr yurita olishi bilan belgilanadi.