ILK O`SPIRINLIK DAVRIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLARNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o`spirinlik davrining psixologik xususiyatlari borasida, shuningdek, ilk o`spirinlar aql–idrokining xususiyatlari haqida atroflicha ma’lumotlar berib o‘tildi.