PEDAGOG VA TARBIYACHINING FAOLIYATIDA TA'LIM VA TARBIYANING MOHIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolamizda pedagogik faoliyatda ishlatilishi kerak bo’lgan ta’lim va tarbiyaning kelib chiqishi va uning jamiyatimizda nechog’lik ahamiyatga ega ekanligi haqida so’z boradi.