QISQA MASOFALARGA YUGURISH TEXNIKASI (Modern education and development, 2025)
Yugurish jismoniy mashqning keng tarqalgan turidir. Ushbu sport turi bilan shug'ullanuvchilardan individual xususiyatllish va tezkorlikka tezkorlikkani talab qiladi. Maqolada qisqa masofalarga yugurish bo'yicha texnikalar va ularni qo'llash haqida fikr yuritiladi.