AMIR MUZAFFAR VA ROSSIYA BOSQINI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Buxoro amiri amir Muzaffarni taxtga chiqishi, ruslarga qarshi kurashi, ruslar bilan shartnomasi, mamlakatni boshqaruv tizmi, ruslar bilan aloqalari yoritiladi.