KRIMINALISTIKA TEXNIKASI YORDAMIDA VOQEA JOYINI SUR’ATGA OLISH TURLARI (Modern education and development, 2025)
Kriminalistik texnika yordamida voqea joyini sur’atga olishning o’ziga xos xususiyatlari, kriminalistik texnikada sur’atga olishning tutgan o’rni, ushbu kriminalistik jarayonni yanada kuchaytirish bo’yicha takliflar.