TEXNOLOGIYALAR VA INNOVATSIYALAR SOHASIDA YOSHLAR BANDLIGINI QO‘LLAB-QUVVATLASH DASTURLARINI AMALGA OSHIRISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu ilmiy maqola zamonaviy texnologiyalar va innovatsiyalar sohasida yoshlar bandligini oshirish bo‘yicha dasturlarni tahlil qiladi. Maqolada yoshlarning texnologik sohalarda band bo‘lishini qo‘llab-quvvatlash uchun samarali strategiyalar, ta’lim va kasbiy tayyorgarlik, hamkorlik mexanizmlari va ushbu sohadagi muammolarni hal qilish yo‘llari ko‘rib chiqiladi. Tadqiqot natijalariga ko‘ra, yoshlarning texnologik sohalardagi kompetensiyalarini oshirish orqali band lik darajasini oshirish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.