XXI ASRDA PEDAGOGIK FAOLIYAT VA PEDAGOGIK QOBILIYATLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada inson ijtimoiy hayotdagi faolligi uning pedagogik faoliyatidagi oʻziga xosligi hamda oʻqituvchi pedagog shaxsiga lozim boʻlgan qobiliyatlarning ish samaradorligiga taʼsiri toʻgʻrisida maʼlumot berilgan.