BANK INQIROZLARI VA ULARNI OLDINI OLISH YO'LLARI (Modern education and development, 2025)
Bank inqirozlari moliya tizimidagi jiddiy muammolar bo‘lib, iqtisodiy barqarorlikka salbiy ta’sir ko‘rsatadi. Ushbu maqolada bank inqirozlarining asosiy sabablari, ularning iqtisodiyotga ta’siri va ularni oldini olish strategiyalari tahlil qilinadi. Bank tizimining barqarorligi iqtisodiy o‘sish va moliyaviy barqarorlik uchun muhimdir.