SAVDO ERKINLIGI VA BOJXONA INTEGRATSIYASI: O’ZBEKISTON UCHUN YANGI IMKONIYATLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning savdo erkinligi va bojxona integratsiyasi sohasidagi islohotlari, Jahon savdo tashkilotiga a’zolik jarayoni hamda Markaziy Osiyo va Yevropa o‘rtasidagi iqtisodiy hamkorlik yoritilgan. Statistika, tahlil va olimlarning fikrlari asosida O‘zbekiston uchun yaratilayotgan yangi imkoniyatlar, savdo hajmi, investitsiya oqimlari va eksport-import dinamikasiga e’tibor qaratilgan.