SAVDO URUSHLARI VA PROTEKSIONIZMNING IQTISODIY OQIBATLARI (Modern education and development, 2025)
Maqolada savdo urushlari va proteksionizmning iqtisodiy oqibatlari tahlil qilinadi. Ushbu siyosatlar xalqaro savdoni cheklaydi va global iqtisodiy barqarorlikka zarar yetkazadi.