IJTIMOIY XAVFLI OILA FARZANDLARI EMOTSIONAL HOLATLARINING PSIXOLOGIK TAHLILI (Modern education and development, 2025)
Oilaviy munosabatlar qadim-qadimdan beri o‘rganib kelinayotgan muhim masalalardan biri hisoblanadi va unga nisbatan har qaysi zamonda va har qaysi makonda o‘ziga xos qarashlar ilgari surilgan.