MENTORLIK FAOLIYATI VA UNING IMKONIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Mentorlik faoliyatining bugungi kundagi ahamiyati juda katta, chunki globalizatsiya, texnologik rivojlanish va ijtimoiy o'zgarishlar tufayli yangi avlodning malakalari va ko'nikmalariga ehtiyoj ortib bormoqda. Karyera rivojlanishi va yo'naltirish, shaxsiy o'sish va rivojlanish, ijtimoiy tarmoqlarni kengaytirish, innovatsiya va kreativlik, mental salomatlikni qo'llab-quvvatlash, texnologiyalar va raqamli ko'nikmalar, hamda biznes va tashkilotlarda yetakchilikni rivojlantirish borasidagi omillar mentorlik faoliyatining bugungi kun uchun ahamiyatini yanada kuchaytiradi.