DIN IJTIMOIY ONG SHAKLI SIFATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada din tushunchasi, uning asosiy turlari va jamiyatdagi o’rni haqida so’z yurutiladi. Dunyo dinlari monoteistik, polyteistik va falsafiy yo’nalishlariga ajratib, ularning ta’limotlari qisqacha yoritiladi. Shuningdek, dinning axloq, madaniyat, qonun va jamiyatga ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada dinning inson hayotidagi ahamiyati va uning barqaror jamiyat shakillanishidagi roli muhokama qilinadi.