DIN VA INSON HUQUQLARI: QONUNCHILIK VA DINSHUNOSLIK YONDASHUVI (Modern education and development, 2025)
Dinshunoslik va huquqshunoslikning integratsiyasi, diniy erkinlikni himoya qilish, jamiyatda turli diniy va madaniy guruhlarning o‘zaro hamjihatlikda yashashi uchun zarur.Zamonaviy dunyo miqyosida, dinshunoslik va huquqshunoslik fanalarining integratsiyalashuvi jamiyatdagi diniy erkinlikni ta'minlash va inson huquqlarining himoya qilishda muhim rol o'ynaydi.