KINO MUSIQASI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada kino musiqasining shakllanishi va rivojlanishidagi zamonaviy yo‘nalishlar hamda texnologik omillar tahlil qilingan. O‘zbek kinomusiqasi misolida milliy an’analar va global jarayonlar o‘zaro ta’siri yoritilgan.