O’QUVCHILARGA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINI O’RGATISHDA KEYS TEXNOLOGIYASIDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada maktab o'quvchilariga axborot texnologiyalarini keys texnologiyasidan foydalangan holda o'qitishni tashkil etish bo‘yicha fikrlar keltirilgan.