BOSHLANG’ICH TAʼLIM FANLARINING OʻZARO INTEGRATSIYASI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich taʼlim fanlarini o'zaro integratsiya qilish haqida so'z borgan. Matematika fanlarning eng a‘losi ekanligi va barcha fanlar shu fan orqali bog'lana olishi haqida urg'u berilgan. Bundan tashqari fanlar integratsiyasi orqali o'quvchilarning nutqini o'ziga bolgan ishonchi,  mustaqil fikrlashi haqida ham so'z borgan. Shuningdek, integratsiyaning afzalliklari va kamchiliklari borasida ham fikr yuritilgan.