MATEMATIKA O’QITISHDA INNOVATSION YONDASHUV (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga matematikani o’rgatishda innovatsion metodlar,yangi o’rgatish usullari haqida ma’lumot berilgan.Shuningdek,o’quvchilarda matematik hisob -kitob ko’nikmasini shakllantirishda o’quv jarayonining ahamiyati tahlil qilinadi.