ATOM ENERGETIKASINING HUQUQIY TARTIBGA SOLISHNING TARIXIY VA TADRIJIY RIVOJLANISH BOSQICHLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada atom energetikasini huquqiy tartibga solish masalasi yoritib berilgan bo’lib,bu maqolani o’qish orqali atom energetikasini huquqiy tartibga solishning tarixiy va bugungi davrda amalga oshirilayotgan tizimli ishlar bilan tanishasiz.Atom energiyasidan tinchlik maqsadlarda foydalanish uchun qabul qilingan turli xalqaro hujjatlarning qabul qilinish uchun zarurat va ularning qanchalik samarali ishlayotganligi yoritib berilgan.Xalqaro tashkilotlarga a’zo davlatlar o’rtasidagi o’zaro hamkorliklar va bu tashkilotlarning faoliyati haqida tanishishingiz mumkin.