KANDAKORLIK SAN’ATINING MINTAQAVIY MAKTABLARI VA ULARNING O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Markaziy Osiyodagi kandakorlik san’atining tarixiy taraqqiyoti, ayniqsa, Buxoro, Xiva, Qo‘qon va Toshkentdagi mintaqaviy maktablarning shakllanishi va rivojlanishi hamda ularning o‘ziga xos badiiy-texnik uslublari tahlil qilinadi. Har bir maktabning milliy an’analarni saqlab qolgan holda yangi ifoda vositalarini joriy etishdagi hissasi ochib beriladi.