KULOLCHILIK SAN’ATIDAGI MINTAQAVIY MAKTABLAR VA ULARNING FARQLARI (Modern education and development, 2025)
kulolchilik san’atining rivojlanishi va kulolchilik kasbining kelib chiqish tarixi to‘g‘risidagi ma’lumotlar keng va atroflicha yoritilgan. Qadimgi davrlardan hozirgacha davom etib kelayotgan kulolchilik maktablari, ularning uslublari va o‘ziga xos xususiyatlari haqida batafsil ma’lumotlar keltirilgan.