AMALIY SAN’ATDA USTOZ-SHOGIRD TIZIMI: TARIX VA AN’ANALAR (Modern education and development, 2025)
amaliy san’at turlarida shakllangan ustoz-shogird an’analarining tarixiy ildizlari, hozirgi davrgacha saqlanib qolgan shakllari va ularning tarbiyaviy-ma’naviy ahamiyati tahlil qilinib, bu an’analarni zamonaviy ta’lim tizimida rivojlantirish bo‘yicha takliflar berilgan.