PEDAGOGIK TA'LIM JARAYONIDA O'QITUVCHINING ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISHI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada pedagogik ta'lim jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalaridan (ZAT) samarali foydalanish masalalari yoritiladi. O'qituvchining zamonaviy texnologiyalarni bilishi va ulardan maqsadli foydalanishi ta'lim sifati va samaradorligini oshirishdagi o‘rni ilmiy asosda tahlil qilinadi.