TURKIYA SOLIQ TIZIMI VA UNING O`ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Turkiya davlatining soliq tizimi-uning rivojlanish tarixi, soliq stavkalari va xususiyatlari, shuningdek, mamlakatda amalga oshirilayotgan soliq tizimiga oid islohotlar va erishilgan natijalarga to`xtalib o`tilgan.