MEHNAT MUHOFAZASI BO’YICHA HODIMLARNI SERTIFIKATLASH VA MALAKA OSHIRISH TIZIMI (Modern education and development, 2025)
Mazkur ishda mehnat muhofazasi sohasida xodimlarni sertifikatlash va malaka oshirish tizimining ahamiyati hamda mavjud muammolari yoritilgan. Tizimni takomillashtirish bo‘yicha amaliy takliflar berilgan. Ishlab chiqarishda xavfsizlikni ta’minlash uchun xodimlarning bilim va ko‘nikmalarini muntazam oshirib borish zarurligi asoslab berilgan.