PEDAGOGIK PSIXOLOGIYA (Modern education and development, 2025)
Maqolada pedagogik psixologiyaning predmeti, vazifalari, o‘qituvchi va o‘quvchi o‘rtasidagi psixologik munosabatlar, o‘quvchilarning individual psixik xususiyatlari va psixologik moslashuv muammolari yoritilgan. Fan sifatida pedagogik psixologiyaning zamonaviy ta’limdagi roli tahlil qilingan.