QO'CHQOR NORQOBIL HIKOYALARINING LINGVOKULTUROLOGIK TAHLILI (Modern education and development, 2025)
Qo'chqor Norqobil hikoyalarining lingvokulturologik tahlilizamonaviy o‘zbek adabiyotshunosligida muhim o‘rin tutadi. Uning asarlari nafaqatbadiiy qiymati, balki til va madaniyat nuqtai nazaridan ham chuqur tahlilgaloyiqdir. Lingvokulturologiya sohasida Qo'chqor Norqobilning hikoyalarinio‘rganish, ularning til va madaniyat o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqligini ochib berishgaxizmat qiladi.