DARS JARAYONIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLAR VA UNGA YECHIM (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola dars jarayonida yuzaga keladigan asosiy muammolarni aniqlash va ularga yechimlar taklif qilishga qaratilgan. Maqolada ta’lim jarayonidagi muammolar, ularning sabablari va zamonaviy yondashuvlar orqali bartaraf etish usullari tahlil qilinadi. Tadqiqotda adabiyotlar tahlili, so‘rovnoma va tajriba metodlari qo‘llanilgan. Natijalar o`quvchilarning faolligi, o‘qituvchilarning malakasi va ta’lim muhitining muhimligini ko‘rsatadi. Maqola ta’lim sohasidagi mutaxassislar va o‘qituvchilar uchun foydali bo‘lib, amaliy takliflar beradi.