6-SINF TABIIY FANDAGI ZICHLIK TUSHUNCHASINI RAQAMLI TA’LIM TEXNOLOGIYALARI BILAN O’QITISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda tabiiy fanni o‘qitishda raqamli ta’lim texnologiyalaridan foydalanib, fizik tushunchalarni talabalar ongiga chuqurroq yetkazish, simulyatsiyalardan foydalanib darslarni samaraliroq tashkil etish bayon qilingan.