O’ZBEKISTONDA XOR SAN’ATINING RIVOJLANISHIDA MUTAL BURXONOV IJODINING O’RNI VA AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Mutal Burxonovning ijodi yo‘li,opera va xor ijodi, Mashhur“Alisher Navoiy qasidasi” xor sahnalari haqida ma’lumot berilgan.