НОАНЪАНАВИЙ МОЙЛАР АСОСИДА КРЕМ-АТИР СОВУНЛАР ОЛИШНИНГ МОДДИЙ ХИСОБИ (Modern education and development, 2025)
Ушбу мақолада ноанъанавий мойли хом-ашёлар билан бойитилган янги турдаги крем-атир совунларни олиш учун сарфланадиган хом-ашёлар номлари, миқдорлари хамда моддий хисоб натижалари келтирилган.